20160510 TOP1

20160510 TOP2

Configurar finestres emergents(pop-up)

Per desbloquejar les finestres emergents(pop-up), i d'aquesta manera poder visualitzar correctament, l'entorn d'usuari de la extra net,  seleccioneu el vostre navegador a la llista junta i seguiu els passos següents.

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres completant aquest formulari.

Firefox

ExecutFirefox.

Fem clic al menú Herramientas(Tools).

Fer clic a Opciones(Options).

Fer clic a la icondContenido(Content).

Desmarcar lopcdBloquear Ventanas Emergentes(Blockpop-upwindows).

Fer clic a Aceptar.

Internet Explorer

Executar Internet Explorer.

Fer clic al menú dHerramientas(Tools).

Seleccionar OpcionedInternet(Internetoptions)

Seleccionla pestanya dPrivacidad(Privacy)

A l’àredBloqueador de elementoemergentes(Pop-Ups)” desmarquem l’opc

dActivar ebloqueo de ventanas emergentes.

Fer clic a Aceptar.

Google Chrome

Executar Google Chrome.

Fer clic al menú de Chrome.

SeleccionConfiguración.

Fer clic a Mostrar opcioneavanzadas.

En"Privacidad", fes clic al botó Configuración de contenido.

En"Pop-ups", seleccionPermitir que todos los sitiomuestrepop-ups.

Fem clic a Listo.

Llegeix més...

Formulari de Contacte i Perfil

contacte

En aquest apartat poden realitzar les consultes que creguin oportunes, dirigides a un departament en questió, per tant disposen d’un camp on es te que triar el departament, la resta de camps menys el de Consulta, ja surten emplenats amb les seves dades. Tots els camps son obligatoris...

formulari contacte

... una vegada tramés, el encarregat del departament seleccionat, es posarà en contacte per donar la resposta adequada a la seva consulta realitzada.

A ja dreta del formulari de contacte, i tenim una roda, aquí es per on configurarem el nostre entorn.

Perfil – Dins del formulari del perfil, podem modificar qualsevol de les dades que disposem en els camps oberts i també per aquest punt podem canviar la contrasenya que us em donat, per una altre que la pugueu recordar millor. Es molt important que les dades estiguin al dia, per una bona comunicació entre EDUARD SEGUI FONTANERIA i vostès.

Idioma – Disposem d’un formulari d’idioma, perquè puguin triar entre Català i Castellà, d’aquesta manera qualsevol comunicat que trametem, sortirà en el idioma que hagin triat. Qualsevol anomalia que vegin, agrirem que ens ho comuniqui vers el formulari corresponent, dirigit al departament tècnic.

Sortir – Amb aquest botó es surt de la aplicació i tanca la seva sessió, per tant per tornar a entrar, es te que anar una altre vegada al formulari d’accés des de la web d’EDUARD SEGUI FONTANERIA.

L'equip informàtic del departament WEB-IT d'EDUARD SEGUI FONTANERIA.

Llegeix més...

Entorn de client - Informes

informes.fw

347

Disposem d'un apartat d'informes, en el qual tindrem tots el necessàris, vinculats a la seva empresa. En aquest moments nomes hi ha penjat el Model – 347, en cas que no el tingui que fer la declaració,  ja surt un missatge indicant que no està obligat a declarar, i si el te que fer, surt la seguent pantalla amb els resultats per trimestre i el total del any.

A mida que anem penjant mes informes aniran dins d’aquest apartat i ja ho anirem comunicant mitjançant la web, Facebook, Twitter i Google+.

L'equip informàtic del departament WEB-IT d'EDUARD SEGUI FONTANERIA.

Entorn de client - Cerca de Albarans

albarans

Al igual que el apartat Factures, disposa d’un apartat per poder visualitzar els albarans, però en aquest cas em posat un camp mes de cerca, aquest camp es el mes, ja que entenem que potser disposen d’una factura o dos al mes, però d’albarans en poden tenir molts mes, ja que per cada comanda es un albarà en concret. També com pot veure, a la part dreta, pot fer la cerca per un albarà en concret.

Dins de l'albarà pot veure el codi, la descripció, el preu unitari i si son valorats el descompte i preu final, tot depen del que sol·licita cada un dels clients per mostrar.

En breu, es podrà fer la descàrrega per internet amb el mateix format de tenda

L'equip informàtic del departament WEB-IT d'EDUARD SEGUI FONTANERIA.

Llegeix més...

Entorn de client - Cerca de Tarifes

entorn client.fw

tarifes

En aquest punt, hi disposen d’un cercador de tarifes, amb dues opcions, la primera d'elles, és per descripció, i la segona per codi d’article.

Una vegada triï, l'article o grups d’articles corresponents, s’obra una pantalla que l’indica el codi, descripció, descompte i PVP.
Veuran que ben aviat les descripcions estaran estructurades pel tipus de material, mides i finalment la marca. En l'apartat de descompte, podran visualitzar el descompte que tenen assignat a cada un dels productes, per tant és una informació de cara a poder fer les propostes als seus clients.

Estem treballant, perquè d'ací a poc temps, amb un botó, pugui visualitzar la imatge del producte.

L'equip informàtic del departament WEB-IT d'EDUARD SEGUI FONTANERIA.

Llegeix més...

20160510 BOTTON1 310X162

Esdeveniments / Eventos

Gener 2017
L M X J V S D
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Les galetes ens permeten oferir els nostres serveis, sense cap tipus de limitacions. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem d'aquestes. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive Module Information