20160510 TOP1

20160510 TOP2

Formulari d'accés

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

logon.fwEs disposa del formulari d’accés a la extranet, que es crida des de el menú lateral dret, a la part superior on son les xarxes socials, slideri fent clic en la imatge d'EDUARD SEGUI FONTANERIA, a les hores es te que introduir el usuari i la contrasenya en el camp corresponent.

Es tenen que tenir en compte les lletres majúscules i minúscules, ja que si no donarà contrasenya incorrecte.

En el seu dia es va transmetre el seu usuari i contrasenya per correu electrònic, en el cas que no disposi d’aquestes dades, les pot tornar a sol·licitar mitjançat el formulari de contacte, al departament informàtic, http://www.eduardsegui.com/index.php/ca/2014-10-02-10-23-46, i en breu les hi tornarem a remetre.

Per un bon funcionament de l'aplicació, ha de tenir activades les finestres emergents o Pop-ups del seu navegador. Recomanem també que faci servir o bé Google Crome o Mozilla Firefox, ja que el sistema és optimitzat per aquests dos navegadors, amb Internet Explorer també funciona depenent de la versió, i segons el sistema operatiu, ja té definit un número de versió màxim.

Per qualsevol dubte o consulta, es pot posar en contacte amb nosaltres vers el formulari abans indicat.

L'equip informàtic del departament WEB-IT d'EDUARD SEGUI FONTANERIA.

20160510 BOTTON1 310X162

Esdeveniments / Eventos

Desembre 2016
L M X J V S D
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Les galetes ens permeten oferir els nostres serveis, sense cap tipus de limitacions. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem d'aquestes. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive Module Information