Formulari d'accés

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

logon.fwEs disposa del formulari d’accés a la extranet, que es crida des de el menú lateral dret, a la part superior on son les xarxes socials, slideri fent clic en la imatge d'EDUARD SEGUI FONTANERIA, a les hores es te que introduir el usuari i la contrasenya en el camp corresponent.

Es tenen que tenir en compte les lletres majúscules i minúscules, ja que si no donarà contrasenya incorrecte.

En el seu dia es va transmetre el seu usuari i contrasenya per correu electrònic, en el cas que no disposi d’aquestes dades, les pot tornar a sol·licitar mitjançat el formulari de contacte, al departament informàtic, http://www.eduardsegui.com/index.php/ca/2014-10-02-10-23-46, i en breu les hi tornarem a remetre.

Per un bon funcionament de l'aplicació, ha de tenir activades les finestres emergents o Pop-ups del seu navegador. Recomanem també que faci servir o bé Google Crome o Mozilla Firefox, ja que el sistema és optimitzat per aquests dos navegadors, amb Internet Explorer també funciona depenent de la versió, i segons el sistema operatiu, ja té definit un número de versió màxim.

Per qualsevol dubte o consulta, es pot posar en contacte amb nosaltres vers el formulari abans indicat.

L'equip informàtic del departament WEB-IT d'EDUARD SEGUI FONTANERIA.

button3 ca 310x162

button1 ca 310x162