DELEGACIONS

Equips de Bany

 Galeria d'Imatges

Tornar a categoria Banys i Cuines - Banys - ROCA

 

1-artelinea 390x250 ARTELINEA - El 1962 Marcello Gobbini va iniciar l'activitat d'emprenedor a Figline Valdarno com a empresa individual. El camí ha estat caracteritzat per moltes dificultats tot i que rica d'esdeveniments, ambla col•laboració de tantes persones, familiars i no familiars, amb l'arribada dels seus fills Massimo i Marc, l'empresa ha crescut de manera significativa i en mig segle de vida han estat assolits importants resultats aconseguint difondre artelinea al món. La nostra elecció vencedora sempre ha estat: innovació, procés productiu d'avantguarda, col•laboradors capaços i grans dissenyadors que ens han seguit.
2-bathco 390x250

BATHCO - Empresa, membre d'un grup empresarial amb més de trenta anys d'experiència, va començar el seu camí amb una sèrie limitada de lavabos de sobre taulell en què ja s'apreciava la seva passió pel disseny. Avui, la col•lecció de l'empresa està formada per més de 300 artículos.Lavabos, sanitaris, mobiliari, accessoris i complements són capaços de satisfer la demanda d'una clientela àmplia i diversificada, repartida per més de 50 països en els cinc continents.

3-codis 390x250

CODIS - Entrar al món codis significa tancar la porta darrere teu, tancar els ulls, i convertir-te lentament en aigua, escuma, baf, fred, calor... embolicar de tot el que no has percebut fins ara, retrobar-te amb aquesta part llunyana de tu mateix, veure silenci, mar, pluja i sentir alhora calor, refugi i seguretat. saber que t'envoltes exactament d'allò que vols, que has creat al teu gust, precisament com desitjaves. per aconseguir, codis ha creat productes que solucionen l'espai de què disposes. Una eina de solucions a mida i flexibles perquè s'adaptin al teu bany, a les teves gustos i necessitats, a tu. Ho miris per on ho mires, un luxe ... a l'abast de la teva mà.

4-cosmic 390x250

COSMIC - L'impuls de Cosmic comença el 1985 com a fabricant d'accessoris de bany. En aquest punt inicial, apostem per la creació de complements que es distingissin dels ja existents en el mercat per les seves prestacions i la seva qualitat. Al 1990, el nostre compromís aconsegueix el suport i el reconeixement dels distribuïdors nacionals, era el moment idoni per començar l'expansió internacional o l'aposta per nous objectius empresarials basats en uns dissenys contemporanis o en la innovació com a factor diferencial dels nostres productes. L'èxit d'aquesta nova manera d'entendre la cambra de bany ens ha portat al fet que a hores d'ara exportem un 50% de la nostra producció va signar el 2008, una aliança estratègica amb el Grup Roca, amb la finalitat de convertir-nos en líders del negoci europeu d'accessoris, complements i mobles de bany de gamma alta.

5-duscholux 390x250

DUSCHOLUX - Es la signatura pionera en la fabricació de mampares a Espanya. Amb més de 40 anys d'experiència, som la marca líder del sector i la que ha fet evolucionar el mercat incorporant materials, components i dissenys mai abans aplicats a la mampara. Ens adaptem i avancem a les necessitats dels nostres clients, sense oblidar els valors que han fet única a Duscholux: qualitat, disseny i seguretat. Qualitat: Duscholux busca el constant desenvolupament, la innovació i el disseny de productes de molt alta qualitat, oferint un servei pre-venda i postvenda. Disseny: Com a fabricant líder en el mercat espanyol, Duscholux destaca la generació de valor per al mercat, els clients i els seus treballadors. Seguretat: Cuidem de tots els detalls i fabriquem a mida per adaptar els nostres productes a les necessitats del consumidor. Garantim un ferri control de qualitat dels nostres productes que avala la seva durabilitat i el seu bon funcionament.

6-galindo 390x250

GALINDO - Des dels nostres inicis, en Galindo hem entès la tradició com una manera de contribuir a la transmissió de valors, permetent que el nostre coneixement i l'avanç tècnic, per a dotar als nostres productes d'alguna cosa més que estètica i funcionalitat: Ànima i Sentiment. Aixetes Galindo és el fabricant nacional d'aixetes domèstica d'alt disseny per excel•lència, amb més de vuitanta anys d'experiència en el mercat. La companyia té amb orgull, l'honor de dotar a tots els seus productes de l'ànima i la tradició de quatre generacions d'experts artesans, unint: sentiment, qualitat i disseny, en totes les seves creacions.

7-grohe 390x250

GROHE - A Grohe, el disseny és molt més que l’estètica. És una característica de qualitat i representa la síntesi perfecta de forma i funció. El resultat és l'alegria que experimenta cada vegada que utilitzi els nostres productes. I l'alegria que experimentem cada vegada que rep un premi pel nostre amor sense compromisos de qualitat. El disseny és un pilar fonamental de l'estratègia de Grohe. Ens adherim a una filosofia de disseny senzill i centrat en el client, basada en la creença que un bon disseny ha de transcendir la forma i funció per crear un vincle emocional amb els seus usuaris. Els productes i serveis de Grohe haurien de sorprendre als seus usuaris durant tota la seva vida de servei llarga. D'altra banda, tots els punts d'interacció amb la nostra marca (des de l'embalatge al nostre web) es desenvolupen amb gran cura i atenció al detall, el que reflecteix la passió i el compromís que tenen la creació dels nostres productes.

8-hansgrohe 390x250

HANSGROHE - Aquesta empresa internacional, amb les seves marques Hansgrohe i Axor, s'ha guanyat un merescut prestigi a tot el món pels seus productes d'excel•lent qualitat i disseny, pels seus conceptes amb visió de futur en banys i per les seves tecnologies ecològiques per a sanejaments. La recepta de l'èxit: innovació per tradició, combinada amb una filosofia empresària sostenible i enriquida amb una gran passió per l'aigua com a element vital.

9-inda 390x250

INDA - Es una empresa d'accessoris de bany que neix el 1944 a Itàlia. Inda orienta fortament a la qualitat, formació contínua, procediment detallat i certificats, controls regulars i en profunditat permeten un rigorós respecte cap als estàndards de qualitat. La globalitat dels processos operatius, des de la recepció de la comanda fins al lliurament del producte estan constantment sota control. Inda més ofereix la més alta garantia pels seus productes que porten la marca CE i són certificades per IMQ.

10-irsap 390x250

IRSAP - La capacitat i l'enginy es manifesten en el present, en la recerca de la tecnologia d'avantguarda, la innovació, el desenvolupament de productes, les formes, textures i acabats. L'extraordinari procés de creixement tecnològic i l'experiència científica amb els materials ha portat a IRSAP a realitzar un producte basat en l'estalvi d'energia, sent conscients del cost de gestió i la protecció del medi ambient. Gràcies a la gran eficiència tèrmica, els radiadors IRSAP són la solució ideal per a la construcció d'última generació i per a les plantes més modernes a baixa temperatura. La investigació continua en el disseny i la col•laboració amb estudis de disseny i universitats de renom que ens porteu a la creació de radiadors-objectes anticipant-nos a les noves tendències en decoració.

11 mapini 390x250

MAPINI - Treballem per oferir un producte de màxima qualitat, amb un disseny contemporani, i una gran vocació de servei. Per això treballem per oferir-li un producte que s'adapti a les seves necessitats.

12-nofer 390x250

NOFER - Es una empresa amb seu a Barcelona, amb més de 45 anys d'experiència. Nofer dissenya i fabrica sanitaris i accessoris d'acer inoxidable per a col•lectivitats. Els productes Nofer estan fets a Espanya, amb més de 1000 referències disponibles. Nofer innova constantment per donar als seus clients la millor solució a les seves necessitats quan es tracta de: equipar noves instal•lacions o renovar i mantenir instal•lacions existents. Els nostres valors i compromisos: Qualitat i certificació, aconseguir el nivell més alt de qualitat en els nostres productes, experiència satisfactòria en milers d'instal•lacions, pre-venda / Vendes / Servei post-venda. Creiem que els nostres clients són el nostre millor valor. Flexibilitat, Garantia, Serietat, Suport. Disseny, Desenvolupament i innovació. Productes fets a mida, "Un producte per a cada necessitat". Solucions completes per a banys en col•lectivitats.

13-pomdor 390x250

POM D'OR - Trobar el benestar a través de peces autèntiques, elegants i sensuals. Detalls que recreen en el bany un món íntim i personal. The bath world: evolucionar i al mateix temps mantenir fidel a un estil. Durant més de tres dècades pom d'or ha apostat pels detalls, materials de qualitat, i un acurat procés d'elaboració base de l'essència dels seus productes. El domini de l'ofici i l'estabilitat d'uns valors duradors i recognoscibles han estat la clau per veure més enllà del disseny clàssic i fer pom d'or una marca llegendària que progressa i creix sense perdre de vista el seu segell d'autenticitat i elegància. El seu esperit d'autoexigència, li permet estar present en més de seixanta països i ser referent en el mercat nacional i internacional oferint experiències íntimes i personals en l'espai del bany a través d'accessoris, complements i mobles. El compromís per pom d'or és seguir fascinant pel seu culte al detall, convidant a assaborir el benestar, gaudir del plaer del tacte i delectar-se amb la bellesa més refinada en un ambient on la melodia de l'atmosfera arriba cada racó.

14-salgar 390x250

SALGAR - La fabricació i distribució de productes d'equipament per al bany orientada a la satisfacció permanent de les necessitats dels nostres clients. Mantenir la posició de lideratge en el mercat nacional i estendre la nostra penetració de marca en els principals mercats internacionals comptant per a això amb el suport constant dels nostres clients i proveïdors, i el saber fer del nostre equip humà, generant valor de forma constant per als nostres accionistes i per a la Societat en general. La missió i la visió de COMERCIAL SALGAR SAU es sustenta en els nostres principals valors: Innovació: mitjançant el desenvolupament permanent de productes a través del nostre coneixement i investigació de les tendències de mercat. Servei: el servei excel•lent als nostres clients mitjançant la disponibilitat de producte i màxima eficiència en el procés de distribució. Qualitat: mitjançant els rigorosos controls i aplicació de procediments interns, així com les certificacions més prestigioses a nivell internacional i nacional. Equip humà: orientat al servei al client i a la millora contínua.

15-sorema 390x250

SOREMA - Amb gairebé trenta anys d'experiència, Somera és un dels principals proveïdors internacionals de catifes de bany. El nostre negoci es basa en l'entusiasme, l'excel•lència i l'evolució constant: les diferències que ens posen a l'avantguarda de la moda bany. El nostre coneixement del mercat i àmplia gamma, combinat amb la nostra inversió en l'última tecnologia de producció i comunicació, assegurar que complim totes les necessitats dels nostres clients - per la qualitat i el servei d'elecció. Tots els nostres productes són fabricats a Portugal i estem orgullosos de lliurar catifes de bany per a tots els continents.

16-struch 390x250

STRUCH - Struch és un fabricant internacional d'alta qualitat per a tota la gamma completa del bany, lavabos ceràmics, mobiliari de bany, miralls i il•luminació, armaris mirall, accessoris i complements. La totalitat dels articles que comercialitzem són fabricats íntegrament per nosaltres. La situació geogràfica de la nostra companyia es troba en el llevant espanyol, molt a prop de la ciutat de València. Al centre productiu de la localitat d'Alberic (42.000 m.2 coberts), desenvolupem des de la transformació d'un vidre en un mirall, el xapat de la fusta, vorejat i elaborat complet, lacat, acoblament i acabat en cadena del mobiliari, la fosa, polit, polit i cromat de les parts metàl•liques dels accessoris o de qualsevol element metàl•lic com un tovalloler, tiradors, aplics, etc.

Galeria d'Imatges

Tornar a categoria Banys i Cuines - Banys - ROCA

 

button3 ca 310x162