DELEGACIONS

Mobles de Bany

Tornar a categoria Banys i Cuines - Banys - ROCA

 

2-mobles-kalahari 390x250 Kalahari Un espectacular disseny és la clau de la seva singular funcionalitat. Aquesta col•lecció conjuga perfecció, tecnologia i detall. El dissenyador industrial Ramon Benedito signa aquesta proposta nascuda d'un univers de formes geomètriques. Traços elegants, purs, sofisticats i inspiradors que li van valer el premi ADI-FAD de les arts decoratives al disseny.
2-mobles-stratum 390x250

Stratum - Disseny serè que aporta calidesa en els ambients més actuals. Una acurada posada en escena per al benestar més exigent. Dissenyat per Roviras & Torrent els seus treballs també es troben en l'àmbit de la il•luminació, la senyalització, el mobiliari i els espais urbans.

2-mobles-prisma 390x250

Prisma - Col•lecció innovadora i versàtil. Gràcies al nou disseny del lavabo de línies rectes i la seva varietat de mesures, representa una solució ideal per a diferents ambients de bany. Els seus mobles disposen d'un calaix interior ocult per guardar objectes de petites dimensions.

2-mobles-heima 390x250

Heima - Col•lecció de mobiliari per als lavabos sobre taulell de Roca. Calaixos interiors per emmagatzemar objectes petits, mòduls amb safates mòbils per facilitar l'emmagatzematge, sifó economitzador d'espai i sistemes de tancament esmorteït fan d'ella una col•lecció completa i pràctica.

2-mobles-victoria-n 390x250

Victoria N - Senzillesa i funcionalitat destaquen en aquesta col•lecció que ofereix solucions amb un disseny actual per a l'espai de bany. Propostes que s'adapten perfectament a cada estil de vida i permeten personalitzar l'espai de bany amb diferents composicions.

2-mobles-victoria-basic 390x250

Victoria Basic - El disseny funcional i la senzillesa són el tret comú a totes les peces d'aquesta col•lecció que s'adapta a l'espai de bany de forma ràpida i senzilla, aportant un disseny pur i neutre a l'espai de bany.

Novetats  Roca 2015

 Novetats Roca 2015

 Galeria d'Imatges

Tornar a categoria Banys i Cuines - Banys - ROCA

 

button3 ca 310x162