DELEGACIONS

Aixetes

Tornar a categoria Banys i Cuines - Banys - ROCA

 

4-aixeta-evol 390x250 Evol - Creada pel dissenyador industrial Antonio Bullo, aquesta col•lecció d'aixetes de línies innovadores, formes orgàniques i geometries senzilles s'inspira en la natura. L'aigua flueix en cascada per la canella totalment obert, reprenent l'essència de les fonts. Amb aquesta col•lecció l'experiència del bany es converteix en una cosa sorprenentment natural i tecnològicament perfecte.
4-aixeta-l90 390x250

L90 - Aposta per la perfecció d'un acabat que ens transporta a un univers regit per la tecnologia. Angles, rectes i plans se succeeixen en una proposta d'estil singular, especialment recomanada per als amants del disseny inspirat en la vida urbana.

4-aixeta-m2 390x250

M2 - De línies suaus i elegants, la col•lecció es caracteritza per la seva avançada funcionalitat. El seu disseny atemporal conforma una elecció perfecta per als espais de bany més actuals. Aquesta sèrie confirma que l'elegància i la funcionalitat conviuen perfectament.

4-aixeta-esmai 390x250

Esmai - Inspirada en la sobrietat d'un disseny compacte, definit i sense artificis. Jove i urbana, aquesta col•lecció depura les línies més clàssiques i les transgredeix en un objecte de sofisticada elegància.

4-aixeta-targa 390x250

Targa - Una proposta capaç d'aportar a cada racó de l'estada frescor i originalitat a parts iguals. Esvelta i curvilínia, aquesta col•lecció sedueix per la seva singularitat i convenç pel seu valuós caràcter funcional.

4-aixeta-l20 390x250

L20 - Senzillament actual, elegant i sostenible. La sèrie forma part de les innovadores col•leccions d'aixetes Roca que ofereixen obertura frontal en aigua freda per a un major estalvi energètic.

4-aixeta-victoria 390x250

Victoria - Una resposta tradicional per a ambients clàssics. Corbes elegants i funcionals en una extensa col•lecció de peces que combinen senzillesa i versatilitat, oferint el confort de les solucions molt experimentades.

4-aixeta-t1000 390x250

T1000 - Una intel•ligent col•lecció d'aixetes termostàtiques per a dutxa i bany-dutxa. Una sèrie dotada de les prestacions més actuals amb línies simples i acabats d'alta qualitat.

Novetats  Roca 2015

 Novetats Roca 2015

Galeria d'Imatges

Tornar a categoria Banys i Cuines - Banys - ROCA

 

button3 ca 310x162