DELEGACIONS

Accessoris de Bany

Tornar a categoria Banys i Cuines - Banys - ROCA

 

8-accessoris-nuova 390x250 Nuova Fusió entre metall i vidre, formes quadrades i angles rectes. El disseny més actual dut a cada detall dels accessoris que componen aquesta col•lecció i que aporten a l'espai de bany un toc minimalista i creatiu.
8-accessoris-hotels20 390x250

Hotels 2.0 - L'aliança de la simplicitat, l'estil i la funcionalitat. Aquesta col•lecció està dissenyada per adaptar-se a qualsevol espai i necessitat. Inspirada en formes minimalistes, es caracteritza per la seva gran versatilitat. Una solució pensada per a petits i grans projectes de disseny, tant en espais públics com en privats.

8-accessoris-victoria 390x250

Victoria - Àmplia col•lecció d'accessoris de disseny funcional i atemporal. A més de la instal•lació amb cargols, Victòria també permet una fixació alternativa mitjançant adhesiu, evitant així els forats i garantint una alta resistència (fins a 5 kg. De càrrega estàtica). L'encaix perfecte tant per a banys privats com per a àrees públiques, incloent solucions per a mobilitat reduïda.

8-accessoris-box 390x250

Box - Una de les poques col•leccions feta de porcellana, aquesta és la sèrie d'accessoris de bany concebuda sota un únic concepte: la simplicitat. La col•lecció es basa en la puresa de cada element, buit d'ornaments i floritures, a la recerca de l'essència que li confereix la seva singularitat i bellesa.

 

Novetats  Roca 2015

 Novetats Roca 2015

Galeria d'Imatges

Tornar a categoria Banys i Cuines - Banys - ROCA

 

button3 ca 310x162