DELEGACIONS

Banys

Ceràmica Banys ROCAEls revestiments porcellànics són camaleònics, ja que poden adoptar l'aparença d'infinitat de materials.

La sèrie Fusion ofereix una imatge similar al ciment, un efecte molt apreciat per crear ambients funcionals amb un toc contemporani i alhora singular. Aquesta gamma està disponible en quatre colors i dos acabats: natural i ABS. Pots triar un color o combinar to sobre to per donar profunditat a l'espai o imprimir-li caràcter.

Fusion, manté l'equilibri entre funcionalitat i bellesa. Porcellànic 100% de caràcter arquitectònic, Fusion ofereix una excel·lent acabat i està disponible en quatre colors. Combina en un mateix ambient diferents dissenys, to sobre to, que s'inspiren en el ciment i sedueixen per la seva rica varietat de decoracions. La superfície Silk destaca pel seu disseny suau i eclèctic, ideal per a ambients interiors i residencials.

La sèrie Fusion, no cansa la vista, es relaxant i dins del seu disseny i funcionalitat donaa l'usuari final una sensació de confort integrada en el seu ambient. Aquest disseny és totalment adaptable per tots els gustos.

 

Galeria Fotogràfica

Tornar

button3 ca 310x162