DELEGACIONS

Cuines

Categoria ceràmique CuinaEl gust pel passat Paviment

La sèrie Provence o Gràcia, inspirada en els autèntics paviments hidràulics, present en els sòls dels edificis regis, ens transporta a un temps passat de riquesa compositiva i suggestió. Aquesta decoració universal es troba en condicions de recrear ambients d'època, i és una magnífica proposta per transformar amb rapidesa espais amb poca personalitat tan sols renovant el terra.

El aire clàssic de la sèrie Provence, dona un aire del passat, integrand-se perfectament en la armonís del ambient. Dona un to de calidessa sobre tot en ambients rùstics.

En canvi la sèrie Gracia, es una sèrie per a paret i sòl d'estil escombro, gràfica d'hidràulic i retro. Ve acompanyada per una peça blanca de descans per combinar ambdues peces. El clàssic del disseny es combina amb un format modern i panoràmic de 30x60 cm amb un acabat mat i sedos. Per les seves característiques tècniques aquesta sèrie pot col·locar-se també com a sòl el 45x45 cm o el 30x60 cm. Sent ideals para cuines banys o altres estades interiors.

Galeria Fotogràfica

Tornar

button3 ca 310x162