DELEGACIONS

SIEMENS

Cuina amb electrodomèstics SIEMENSSiemens és l'empresa fabricant d'electrodomèstics d'origen alemany amb més de 150 anys d'experiència. Avui en dia, Siemens continua sent líder en innovació tecnològica en la indústria dels electrodomèstics, combinant idees innovadores, enginyeria de precisió i un disseny modern que no passa mai de moda. Les noves tecnologies desenvolupades per Siemens busquen satisfer les necessitats de l'usuari al mateix temps que reduir els consums d'energia i aigua, reflectint la preocupació de la marca per la cura del medi ambient.

Les bones idees es converteixen en les innovacions, que fan la vida diària més fàcil. Xarxa dot design award

Des de l'any 1955, el xarxa dot design award és un dels premis de disseny més reconeguts internacionalment. L'objectiu del premi és honorar la qualitat de dissenyadors i fabricants dins de l'àmbit d'electrodomèstics per a la llar. Els electrodomèstics Siemens han obtingut diversos d'aquests premis, com a reconeixement a la qualitat i innovació en els seus dissenys.

iF product design award: iF product design award, amb els seus 50 anys d'història, s'ha convertit en un dels tres premis de disseny més importants del món. Anualment, a Hannover Exhibition Center es presenten uns 2000 productes de 37 països diferents per a ser jutjats per reconeguts experts en disseny. Aquest guardó és sinònim de qualitat en el disseny, una marca reconeguda que aporta un valor excepcional als productes que l'ostenten.

Stiftung Warentest: Stiftung Warentest és una fundació i associació de consumidors involucrada en la investigació i comparació imparcial de productes i serveis. Té una gran reputació i compleix una important funció en dues àrees diferents. D'una banda, compara aspectes objectius com a utilitat, funcionalitat i impacte mediambiental d'un producte i, d'altra banda, assessora els consumidors perquè obtinguin el major benefici possible dels seus recursos i perquè tinguin en compte el medi ambient en la seva presa de decisions.

tORNAR A eLECTRODOMÈSTICS

button3 ca 310x162