DELEGACIONS

BOSCH

bosch 450x310

Si hem de  definir d'alguna manera la marca BOSCH, aquesta es defineix com una marca Responsable, Sostenible i Eficient.

A Bosch el respecte a l'home i a la natura ha estat sempre el principi que ha guiat la nostra feina. Aquest principi, és alhora, una obligació i un estímul per desenvolupar els electrodomèstics més eficients i produïts sota compliment de criteris ecològics. El concepte "Green Technology Inside" s'aplica a les nostres tecnologies particularment eficients i responsables.

Com a companyia líder en la indústria que són, estan conscienciats de la seva responsabilitat cap a la societat i les futures generacions. Les seves activitats estan, per  tant, en harmonia pel medi ambient i sempre enfocada a preservar els recursos naturals. Aquest compromís va ser guardonat amb el premi alemany a la sostenibilitat al 2008.

Eficiència: Mitjançant innovacions tecnològiques pioneres, produeixen els electrodomèstics més eficients. Els seus rentaplats amb assecat de Zeolites, redueixen més d'un 30% el consum d'energia sobre la classe A. Gràcies a la tecnologia ActiveAir de bomba de calor, l'assecadora EcoLogixx consumeix un 50% menys d'energia de la classe A, i els nous frigorífics amb classe energètica A +++ consumeixen un 60% menys d'energia que la classe A.

Això no són exemples aïllats i al voltant del 40% de les seves patents estan dirigides a la protecció del medi ambient i l'estalvi de recursos naturals.

tORNAR A eLECTRODOMÈSTICS

button3 ca 310x162