DELEGACIONS

BALAY

balay 450x310

Balay va néixer a la dècada dels 40 quan dos emprenedors socis van unir les seves idees i cognoms, avui som la marca líder en el sector d'electrodomèstics.

L'evolució de la marca:

Balay per un món més còmode reflecteix fidelment la filosofia de l'empresa, però al llarg de cinc dècades d'innovació constant han estat presents a les llars espanyoles amb els seus productes i la seva publicitat.

La planta de la Cartoixa (Saragossa), construïda el 1977, els seus companys són els artífexs del desenvolupament de diverses generacions de rentadores Balay. Han portat a la planta de Saragossa a ser el Centre de Competència de Rentat, on també treballen en la introducció de motors silenciosos i nous materials en col·laboració amb instituts i universitats.

La fàbrica de Montanyana, inaugurada el 1954, està dividida en cocció i rentavaixelles. Aquí es troba el Centre de Competència en Inducció i el laboratori de compatibilitat electromagnètica, on un equip d'investigació treballa amb el concepte d'innovació oberta, en col·laboració amb universitats, i altres centres d'investigació com el CSIC (Consell Superior d'Investigacions Científiques) i l'ITA (Institut Tecnològic d'Aragó).

La fàbrica d'Esquíroz (Navarra) va néixer el 1988, va ser la primera fàbrica a Espanya en obtenir la certificació ISO 14000, la Certificació del Sistema de Gestió Ambiental el 1996. El 2010 vam iniciar un altre procés de renovació de les seves instal·lacions i avui la factoria està especialitzada a la tecnologia No-Frost, centrant la producció en frigorífics i congeladors verticals (side by side).

Fundada el 1855, és la planta amb major tradició a Espanya. Va ser pionera en la fabricació d'aparells de cocció a gas. A dia d'avui els seus companys de Santander l'han convertit en el Centre de Competència de taulells de gas amb un laboratori de recerca que compta amb el nou centre de disseny per a aquestes taulells.

A la factoria d'Estella (Navarra), fundada el 1949, es fabricaven estufes de gas. Ara està dedicada a la fabricació de rentavaixelles compactes i al mòdul de bomba de calor d'assecadores. Eficiència energètica i recerca de solucions compatibles amb el medi ambient són alguns dels projectes de recerca que liderem en aquesta planta.

tORNAR A eLECTRODOMÈSTICS

button3 ca 310x162