DELEGACIONS

TEKA

balay 450x310

Teka és un una empresa multinacional d'origen alemany, fundada el 1924. Està dedicada a la fabricació i comercialització de productes de cuina, bany, vitrificats i contenidors industrials.

Referent europeu en fabricació d'electrodomèstics d'encast especialment forns, fogons, campanes i piques. És, a més, líder mundial en la producció de barrils de cervesa.

Actualment la companyia té 27 fàbriques repartides per tres continents, el que permet comercialitzar els seus productes en més de 110 països i comptar amb més de 100 milions de consumidors a tot el món.

Teka disposa d'una important plataforma logística amb centres de distribució a Europa, Àsia i Amèrica.

Al llarg de la seva trajectòria, el grup industrial ha mantingut una inversió constant en R + D + I el que li ha permès crear productes a l'avantguarda de les necessitats dels nostres clients. Entre ells destaquen els forns Hydroclean dotats amb un sistema de neteja que només utilitza un got d'aigua; la inducció flexible TekaFlex que permet guanyar gairebé un 30% d'espai per cuinar, o la campana extractora i-Hood, que s'ha convertit en el primer electrodomèstic de cuina adaptat a un producte Apple.

tORNAR A eLECTRODOMÈSTICS

button3 ca 310x162