DELEGACIONS

INDESIT/ HOTPOINT-ARISTON

balay 450x310

EUROPA RECONEIX LA MARCA PER TRANSPARÈNCIA I QUALITAT

El 4 de juliol a ENEA a la seu de Roma, en el context del projecte europeu ATLETE II, es va presentar l'informe d'una anàlisi sobre les rentadores més venudes d'Europa. El resultat és clar: les rentadores Hotpoint-Ariston destaquen en el mercat internacional, ja que es corresponen perfectament amb els requisits legals en termes d'arquitectura i energia en Ecodisseny, resultat que s'ajusta als paràmetres tècnics requerits.

Un important reconeixement que premia no només la transparència dels valors en l'etiqueta i la informació aportada en les instruccions, sinó que posa l'accent en el compromís permanent de Hotpoint-Ariston pel consumidor i pel medi ambient.

Resultats perfectes i màxima eficiència energètica amb una reducció significativa en el consum domèstic: això és amb el que comptes si tries electrodomèstics Hotpoint-Ariston.

L'empresa fabrica qualsevol gamma d'electrodomèstics, assequibles per qualsevol butxaca, però sempre la seva aposta va dirigida a l'estalvi energètic i a ser respectuós amb el medi ambient. A mitjà terminil'estalvi global és molt alt.

Disposa de gran varietat d'aparells i per tots els gustos, des de la gamma blanca de sempre, però de línies adequades als nous ambients, a la gammad'alumini. ARISTON fa una aposta per la modernitat.

tORNAR A eLECTRODOMÈSTICS

button3 ca 310x162