DELEGACIONS

ACTIVA

activa 450x310

Eduard Seguí és una de les 350 botigues que activa té repartides entre Espanya i Andorra. Comprar a Activa és poder triar entre totes les marques, és estar a l'última, podràs conèixer de primera mà tots els avenços i tendències del mercat. Activa és encertar.

El nostre compromís és oferir productes i serveis que millorin la teva qualitat de vida, sigui quina sigui la teva necessitat. Per això a les nostres botigues trobaràs el major assortiment d'electrodomèstics que puguis imaginar i sempre al millor preu.

Comptem amb les millors marques d'electrodomèstics, en totes les seves gammes (blanca, marró, PAE), sense descuidar les noves tecnologies (informàtica, telefonia ...) i les noves necessitats que reclama una societat cada vegada més dinàmica.

El prestigi de les marques que distribuïm a Activa és molt elevat. A més, t'oferim una àmplia gamma de serveis perquè les teves compres i estada a les nostres botigues sigui molt més agradable.

Garantia d'electrodomèstics.

Sempre et donarem resposta al que tu necessites i al preu que et convé. I amb la garantia de les millors marques:AEG, Ariete, Babyliss, Balay, Beko, Bosch, Braun, Brita, Candy, Cata, Daitsu, DeDietrich, DeLonghi, Electrolux, Fujitsu, Grundig, Haverland, Hoover, Hotpoint-Ariston,  Indesit, Jata, Kenwood, Krups, LG, Liebherr, Mepansa, Miele, Mitsubishi Electric, Moulinex, Nodor, Orbegozo, Panasonic, Primux, Rowenta, Samsung, Schneider, Sharp, Siemens, Smeg, Solar, Sony, Taurus, Tefal, Teka, Ufesa, Whirpool y Zanussi.

tORNAR A eLECTRODOMÈSTICS

button3 ca 310x162