DELEGACIONS

Cuines FORMA

forma-1 390x250FORMA és la resposta de Xey Corporació a aquell consumidor que busca una cuina més econòmica però no vol renunciar a les màximes exigències de confort, seguretat i durabilitat imprescindibles des de fa més de 40 anys en tots els mobles de cuina i productes fabricats per Xey Corporació.

L'ALTURA DE TREBALL
En treballar a la cuina és important adoptar la posició correcta del cos per descarregar la columna vertebral. FORMA, conscient de la importància d'aquest fet, ofereix diverses possibilitats amb diferents altures de treball. La majoria dels nostres clients seleccionen la nova altura de treball de 94 cm. que a més d'aportar una posició de treball més còmoda els ofereix una millor distribució de la capacitat d'emmagatzematge i un major aprofitament del volum.

SEGURETAT
La cuina concentra gran nombre de activitats i en molts casos pot esdevenir un lloc de risc, especialment per als més petits. Per això hem dirigit els nostres esforços a desenvolupar solucions que permetin evitar accidents infantils i garantir la màxima seguretat de tota la seva família: portes de vitrina i prestatges fabricades amb vidre de seguretat, cistells amb clau de seguretat, sistema d'enganxament anti-bolcada per prestatges, mobles amb tancament de persiana per mini electrodomèstics, etc.

GARANTIA

El certificat de garantia personalitzat que li lliurem juntament amb la cuina, identifica a la seva cuina com a única i permet tenir identificats en els nostres arxius cada un dels elements que la componen per poder atendre amb rapidesa en cas que fos necessari. El certificat de garantia reflecteix el nostre compromís per escrit de la qualitat de la inversió que ha realitzat i te una durada de set anys.

Galeria d'imatges

Tornar

button3 ca 310x162