DELEGACIONS

Cuines Xey

Projecte XEYDesprés de 40 anys d'història són moltes les persones de tot el món que han confiat en Xey. Una companyia internacional que aposta per la bellesa, qualitat, comoditat, seguretat i durabilitat del seu producte: les cuines.

En l'actualitat, Xey continua impulsant la seva estratègia d'expansió i consolidació al mercat exterior reforçant mercats i readaptant els seus dissenys i distribució a les necessitats dels seus clients en tot el món.

La filosofia de Xey és: 'Viu la teva cuina'. Perquè a Xey vam crear cuines per viure, viu amb nosaltres la teva cuina.

A Xey sabem que la cuina és el lloc més important de la casa, el lloc on neixen les històries que ens emocionen. Per això ens bolquem en crear cuines que mereixen ser viscudes. Espais únics plens de calidesa i confort que s'adapten a tu i els teus gustos sense deixar de banda el disseny i la funcionalitat.

Perquè per a nosaltres tu ets el protagonista, ens adaptem a tu dia a dia apostant per la qualitat, l'accessibilitat i la innovació. Tot per oferir-te les millors cuines.

AVENTATGES

Versatilitat

Perquè no hi ha dues persones iguals, a Xey treballem perquè la teva cuina s'adapti al teu estil de vida i la teva funcionalitat. Un espai versàtil creat per a tu pensant en les teves preferències i necessitats.

Capacitat

A Xey, una de les qualitats que exigim a les nostres cuines és que aquestes comptin amb una àmplia capacitat d'emmagatzematge en espais còmodes i plens d'utilitat. Posem en valor l'aprofitament de l'espai creant cuines modernes i intel·ligents.

Confort

Posem el l’accent en la comoditat de les persones. Per això busquem cuines amb agradables ambients plens de calidesa que ofereixin a l'usuari una experiència basada en el seu benestar i confort.

Estètica

Unim la funcionalitat amb el disseny creant espais únics al teu estil sempre utilitzant materials de la millor qualitat. Les nostres cuines estan dissenyades amb un gust exquisit pel disseny i l'estètica buscant i crear llocs sensacionals amb personalitat pròpia.

Innovació

Una de les novetats més destacables en el passat any 2013 és l'aposta pels mobles suspesos, que sorgeixen per aportar funcionalitat i comoditat en les nostres tasques i per facilitar també la neteja de la cuina.

En el nostre esforç per millorar la versatilitat i el benestar sorgeixen les prestatgeries modulars que s'adapten a qualsevol espai i que, en conseqüència, contribueixen a que vestim la cuina de la manera que considerem més còmoda per a guardar parament, coberts, vaixella, etc. A més, i gràcies a la seva alta personalització, aconsegueixen integrar-se a la perfecció en banys i sales d’estar, sent aquests últims cada vegada més importants com a elements de prolongació de la cuina.

 

PROJECTES

Disseny de cuines en 3D

Actualment, els ordenadors són una eina clau pel disseny d’una cuina o de qualsevol espai. Xey disposa d'un programa específic, imprescindible per fer presentacions en 3D on el clients poden visualitzar la seva futura cuina; però també per evitar errors de planificació o sorpreses d’última hora.

Amb les dades, mesures i idees sobre paper, nosaltres transformem tota aquesta informació, per convertir un plànol de 2 dimensions, en la vostra futura cuina en un entorn 3D.

En aquesta presentació 3D es pot visualitzar la cuina des de tots els angles, també s'hi inclouen els elements constructius i instal·lacions que s'hagin de tenir en compte.

L'atenció personalitzada de professionals experimentats saben trobar solucions efectives a tots els inconvenients que és puguin presentar i fer-ne de la vostra idea una possibilitat real.

Projectes i pressupostos sense compromís.

Facilitat de pagament i finançament.

Pressa de mides i muntatge gratuït.

Tornar

button3 ca 310x162