DELEGACIONS

Nadal 2014

men nad 14AGRAÏMENTS

Volem agraïr sincerament a tots el participants a les nostres Demos, per venir a l’Espai Xey per compartir la seva professionalitat i interès en cada una.

Totes molt diverses, però que de cada una n’ ha sortit l’ essència de les coses ben fetes i amb productes de proximitat.

L’objectiu de les Demo Dijous, és donar a conèixer l’espai Xey i tota la nova exposició Roca.

Estem preparant amb il·lusió la tercera temporada, que ben aviat la tindreu penjada a les xarxes socials i a la nostra pàgina web, carregada de novetats i grans professionals per fer-nos gaudir, una vegada més, de tot el que fan.

Aprofitant que s’atansen les Festes Nadalenques, us proposem un menú ben complert amb un tast de cada un dels professionals que han fet possibles les Demos. Esperem que els feu, desitjar-vos Bones Festes i que us animeu a passar-nos fotos de les vostres taules d’aquests dies.

I sobretot cuideu el glamour, com ens recorda la Núria Pastor Bones festes a totes i tots!


Que els Reis Mags, us portin molts regals que us els mereixeu tots!

 

Podeu descarregar el document aqui

Xarop de timó

timoPer a les afectacions de la gola, xarop de timó.

Ingredients: 
Timó
Suc de Llimona
Mel

Elaboració:
Aboqueu mig litre d'aigua en una olla i porte-ho a ebullició. Quan bulli tireu-hi una cullerada de tió i dexeu-ho bullir tres minuts més. Retireu-ho del foc, coleu la infusió i torneu-la a posar al foc.
Un cop la barreja estigui molt calenta, aboqueu-hi el suc de llimona i la tassa de mel. Abaixeu el foc sense deixar de remenar, fins que la barreja agafi conscistència de xarop. Aboqueu-ho en els recipients que volgueu i deixeu-ho refredar. Preneu-ne tres cullerades soperes al dia.

El timó es un bon expectorant recomanat per curar afonies i altres afeccions de la gola. Aquest remei cura les irritacions i les molèsties lleus de la gola.
El timó es pot trobar al marge dels camins secs i matolls de la comarca

button3 ca 310x162